As Oy Kaarinan Maallikonniitty

Asunto Oy Maallikonniitty, Littoinen

Korkeatasoinen asuinrivitalo valmistui Littoisten Nunnanmetsän rauhalliselle asuinaleelle.  Modernit, 1-tasoiset rivitaloasunnot rakentuivat omalle 3890m² tontille. Asunto-osakeyhtiöön rakentui 12 asuinhuoneistoa. Huoneistot ovat kaksioita ja kolmioita, koot vaihtelevat 52 m² - 65,5 m².

 

Rivitalokohteen suunnittelun lähtökohtana on ollut tarjota uusille asukkaille laadukkaat puitteet, jotka soveltuvat monenlaiseen asumiseen ja elämäntyyliin. Asuinalue sijaitsee rauhallisella paikalla, josta hyvät kulkuyhteydet ja palvelut lähellä.

 

Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi autosähköpaikkaa ja ulkovarasto. Rakennukset perustettiin teräsputkipaaluilla kovaan pohjaan Legalett- lämpöperustuksella ja ulkopinnat ovat osittain rapattuja, osin lautaverhoiltuja. Sisätiloissa käytettiin laadukkaita materiaaleja, joihin uudella omistajalla oli mahdollisuus rakennusvaiheessa vaikuttaa.

 

Asunto-osakeyhtiössä on huoneistokohtainen veden ja sähkön mittaus sekä ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Lämmitysmuotona maalämpö ja huoneistokohtainen verikiertoinen lattialämmitys, myös tarkkavaraus.

 

Kohde valmistui aikataulun mukaisesti huhtikuussa 2015